Helyi közélet

2008.06.21. 08:09

Senki többet harmadszor!

<p>Finiséhez érkezett a Topaukció. Vasárnap elhangzik az „először, másodszor, senki többet harmadszor!”</p>

Itt az utolsó esély a licitálásra! Vasárnap 20 óráig százhetvenkét alkalommal csapódik majd le a kalapács. Alig másfél nap, és lezárul az árverés. Virtuális árverési csarnokunkban a legkülönfélébb alkalmi áruk közül válogathat.

Megtette már ajánlatát? Akkor már csak egy kis szerencse szükséges! Vasárnap este nyolc óráig százhetvenkét új termék kerül árverezésre honlapunkon. Még mindig nincs késő regisztrálni és licitálni! Használja ki ezt a soha vissza nem térő lehetőséget, hogy igazi alkalmi vételekkel gazdagodhasson! Erre csak vasárnap 20 óráig van lehetősége!

Addig is marad az ilyenkor szükséges lámpalázas izgalom: vajon ki viszi majd el a kiszemelt terméket? Túllicitálhat még valaki? Vagy az enyém lesz a legjobb ajánlat, és én leszek majd a szerencsés, aki hazaviheti a hőn áhított árut? Élje át Ön is az izgalmakat honlapunkon, használja ki az utolsó perceket is, hogy harcba szálljon a kiszemelt árverési portékákért!

Sok szerencsét kíván a Topaukció csapata.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában