Helyi közélet

2008.06.02. 14:25

Nem tisztelte a Loki-stadiont a rongáló

<p>Debrecen - Mintegy 35 ezer forint kár okozott az a rongáló, aki a múlt hétvégén festékkel firkálta össze az Oláh Gábor utca stadion keleti szektorának székeit, illetve az alatta lévő illemhely külső falait.</p>

Mintegy 35 ezer forint kár okozott az a rongáló, aki a múlt hétvégén festékkel firkálta össze az Oláh Gábor utca stadion keleti szektorának székeit, illetve az alatta lévő illemhely külső falait – értesültünk a rendőrségtől.

A hatóság rongálás miatt indított eljárást. A tettes szombatra virradóan vagy a délelőtti órákban követte el a bűncselekményt, amikor is fehér és fekete festékszórókkal, obszcén feliratokkal csúfította a stadiont.

 A helyszínelőknek sikerült ujjnyomokat rögzíteni. Az elkövető A.C.A.B. aláírással látta el „műveit”. A pingálmányok zömét eltávolították.

Demonstráltak a szurkolók

Soron kívüli vizsgálatot rendelt el a debreceni Oláh Gábor utcai stadionban megrendezett szombati DVSC-TEVA-Újpest FC futballmérkőzés első 15 percében megtartott Csend demonstráció miatt a Debreceni Rendőrkapitányság vezetője.

Lila-verés a bajnoki záráson

A Loki számára különösebb tétje nem volt a találkozónak, de annál nagyobb fontossággal bírt a másik oldalon. 

Loki versek - ki tud többet?

A szurkolók fantáziája határtalan. Kérjük, írjanak nekünk rigmusokat, nótákat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában