Helyi közélet

2008.06.29. 16:28

Mi a véleménye a jelzőlámpa-visszaszámlálókról?

<p>Szerintem jó dolog, praktikus a közlekedésben, mert ki lehet számítani az indulás pillanatát. Nem hiszem, hogy a visszaszámláló miatt több baleset történhetne, az anélkül is bekövetkezhet. Be kell tartani a szabályokat.</p>

Szerintem dolog, praktikus a közlekedésben, mert ki lehet számítani az indulás pillanatát. Nem hiszem, hogy a visszaszámláló miatt több baleset történhetne, az anélkül is bekövetkezhet. Be kell tartani a szabályokat.
Fülep Edina
közgazdász

 

, hogy látjuk, meddig kell várakoznunk a lámpánál, így nyilvánvalóan kiszámíthatóbb a közlekedés. A gyalogosok szempontjából sem hátrány. Ha látom, hogy már csak pár másodperc van, inkább megállok, nem gyorsítok.
Kiss Sándor
egyéni vállalkozó

 

Szeretem, ha tudja az ember, hogy pontosan hol tart az idővel és a közlekedésben. Lehetne több ilyen visszaszámláló a városban. Olykor gyakorta le is állítom a motort, ha látom, hogy másfél percig kell várakoznom még.
Keszthelyi Andrea
fogorvos

 

Gyalogos és autós szempontból is feltétleünl jónak tartom, mert tudom, mennyit kell várnom a lámpánál. Ha jól vannak időzetve ezek a lámpák, nem történhet semmi baj. Egyébként is figyelni kell, ez csak természetes.
László Adrienn
hallgató

 

Szerintem jó ötlet, pozitívnak találom. Jobban fel lehet készülni arra, mikor vált a lámpa, közben ihatunk is, ha van rá idő. Segít a balesetek megelőzésében és az autósoknak is egyszerűbb betartani a szabályokat.
Márián Dorina
nyelvtanár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában