Helyi közélet

2008.06.19. 17:15

Megvágták a pultos kezét a rablók Debrecenben

<p>Eltört egy poharat, s azzal vágta meg a pultoslány kezét egy férfi nemrég Debrecenben, hogy társaival megszerezzék a Kishegyesi úti italkimérés bevételét.</p>

Eltört egy poharat, s azzal vágta meg a pultoslány kezét egy férfi nemrég Debrecenben, hogy társaival megszerezzék a Kishegyesi úti italkimérés bevételét. A rendőrség a napokban számolt be a május 11-én reggel 7 körül történt bűncselekményről. – A három támadó egyike felszólította a 21 éves alkalmazottat a pénz átadására, de a nő nemet mondott.

Ezután vágták meg a kezét, mire a rémült pultos engedett a követelésnek. A rablók a Pósa utca felé távoztak – közölte Szőke Bernadett, a debreceni rendőrkapitányság sajtóreferense.

Az egyik tettes 25-35 éves, 170-180 centi magas, normál testalkatú. Rövid, fekete hajú, barna szemű. Sötétkék farmer, világos felső és fekete bőrdzseki volt rajta. Egy vékonyabb és egy mackósabb férfival volt. Ez utóbbi szintén bőrdzsekit és farmernadrágot viselt.
Aki felismeri a fantomrajzon látható személyt, tartózkodási helyéről tud, netán érdemi információval bír a rablásról, jelentkezzen a debreceni rendőrkapitányságon: személyesen a Budai Ézsaiás utca 4. szám E épület földszinti 1-es irodában, telefonon az (52) 516–400/2292-es melléken. A bejelentő személyét a rendőrség bizalmasan kezeli.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában