Helyi közélet

2008.06.12. 18:47

Makray továbbra is elnökségi tag

<p>Debrecen – A Magyar Rendezvényszervezők Szövetsége 2008. június 11-én újabb két évre elnökségi tagnak választotta Makray Balázst, a Főnix Rendezvényszervező Kht. ügyvezetőjét.</p>

1992. június 3-án 14 rendezvényszervező cég képviselője azzal a szándékkal ült össze, hogy létrehozzák saját szövetségüket a szakma hazai és nemzetközi elismertetésére.

Így jött létre a Magyar Rendezvényszervezők Szövetsége (Maresz), amely ma már több mint száz tagot számlál – tudatta a Főnix kht. A közlemény ismerteti: a szövetség jó kapcsolatot alakított ki a társszakmai szövetségekkel, így többek között a Magyar Szállodaszövetséggel, a Sportlétesítmények Magyarországi Szövetségével.

Az új konferencia- és kiállítási helyszínek előkészítéséhez és tervezéséhez figyelembe veszik a Maresz véleményét, és más szakmai kérdésekben is kikérik a véleményét.
Makray Balázst a Magyar Rendezvényszervezők Szövetsége 2006-ban elnökségi tagnak választotta, és most újabb két évre kapott bizalmat, amely a város hírnevét is méltón öregbíti a szakmai palettán – fogalmaz a híradás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában