Helyi közélet

2008.06.04. 19:08

Elsőként félreléptetik a minisztert

<p>Debrecen – Nyári színház: június 19-től 2 estén át Cooney A miniszter félrelép című, már-már örökzöldnek mondható darabját láthatja a közönség, parádés szereposztásban.</p>

A Debreceni Nyári Színházi Esték nagy múltú rendezvény, az elmúlt évek egyik sikerrendezvényének is tekinthetjük. E sikerre való tekintettel a Főnix Rendezvényszervező Kht. ez évben is a Kölcsey tanítóképző főiskola udvarán rendezi meg azt a 12 előadásból álló rendezvénysorozatot, amely közel egy hónapig – június 19. és július 15. között – nyújt kellemes, könnyed kikapcsolódást a komédiát, vígjátékot, bohózatot kedvelők érdeklődésére számítva.

A repertoárban olyan darabok is szerepelnek, melyek már a filmvásznon is elkápráztatták a közönséget. Június 19-től 2 estén át Cooney A miniszter félrelép című, már-már örökzöldnek mondható darabját láthatja a közönség, parádés szereposztásban. A főbb szerepekben Kern András, Koltai Róbert, Fehér Anna és Katona János játéka a garancia arra, hogy feledhetetlen élménnyel gazdagodnak azok, akik megtekintik az előadást. A színházi évadok alatt nagy sikerrel játszott darabok iránt évről évre óriási az érdeklődés, a bérletek gyakorlailag már el is fogytak. Jegyek természetesen kaphatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában