Helyi közélet

2008.06.01. 12:17

Elkezdődött a programfolyam

<p>Derecske - Egy év kihagyás után ismét dübörög a Napló nyár roadshow - Derecskén kezdtünk. <dia width="900" height="700" alt="Napló nyár roadshow - az első állomás: Derecske 2008.06.01."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Napl__ny_r_roadshow___az_els__337___llom_s_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Napló nyár roadshow - az első állomás: Derecske 2008.06.01." /></a></dia></p>

A megyei napilap a Fun Rádióval közösen szervezte meg 9 helyszínből álló programfolyamát, amely ezúttal a Napló Nyár 2008 - Rádió Fun Party Terasz nevet viseli. Ennek volt az első állomása szombaton Derecskén.

A délutáni programokra még kevesen látogattak ki a sportpályára, pedig akkor is színvonalas programok szórakoztatták a maroknyi, ám számában egyre gyarapodó közönséget.

A derecskei ifjúsági fúvószenekar után a Vingcsun kung-fu keleti harcművészet rejtelmeibe pillanthattak be az érdeklődők. A Fashion Zone manökenjei a nyári divatot vonultatták fel a színpadon. A Kareokének ezúttal is hatalmas sikere volt. Előbb szólóban, majd alkalmi párokban eresztették ki hangjukat a vállalkozó kedvűek.

A remek Gonzo zenekar élő koncertje után következtek a sztárvendégek. A Control Dance Group olykor andalító, máskor bizseregtetően szexis tánckavalkádja a színpad elő gyűjtötte a sör-és ételsátrak árnyában eszegető-iszogató vendégeket - hiába, a táncot csak közelről lehet élvezni. Az Unisex trió ezúttal is hozta szokott formáját. Az est fénypontja Győzike volt: minden mondatát, énekét ováció, taps és visítás kísért. A salgótarjániból hajdúszoboszlóivá avanzsált életművész értette a módját, miként lehet kedvébe járni közönségének.

A programok sorát az Estella hastáncstúdió vérpezsdítő műsora zárta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában