Helyi közélet

2008.06.02. 16:25

Egy modern srác a színpadon

<p>Debrecen – Az évad utolsó Stand Up Dumaszínházát rendezik június 5-én, 19 órától a Lovardában, ahol Szupkay Viktor, Kőhalmi Zoltán és Kiss Ádám lesznek a fellépők. <A href="http://www.haon.hu/hirek/im:haon:newspaper-hbntippek/cikk/lovarda-junius/cn/boon-news-fabiangy-20080602-040838"><IMG height="13" src="http://archive.haon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B> Lovarda, június</B></A> [.pdf – 62 KB]</p>

Kiss Ádámmal, a népszerű fiatal humoristával beszélgettünk.

HAON: A debreceni közönség már jól ismer titeket, de a Showder Klub című tévéműsor hatására már szélesebb körben is ismertté váltatok. Mennyire változtatott ez a Dumaszínház működésén?

Kiss Ádám: Amit mi idáig egy underground éttermi klubszinten műveltünk, azt most egy ország látja. Nem ugyanaz a „feeling”, mintha egy klubban lennék, hiszen show-körülmények között megy a tévés műsor, ami nekem egy kicsit talán túl mesterséges is, de már mindannyian kezdjük megszokni, ahogyan azt is, hogy az emberek az utcán megállítanak, integetnek, gratulálnak. Sőt már olyan szintre jutottunk, hogy nem hiszik el, hogy mi vagyunk azok, azt szokták mondani, hogy úgy hasonlítasz Kiss Ádámra. A műsor is drasztikus változásokon megy keresztül, hiszen heti műfaj lett, ezt picit én azért soknak érzem, kétheti, háromheti talán jobb lenne. Az a baj, hogy vészesen fogy az anyag, olyan sokat kell termelnünk. Én az elmúlt két hónapban kocsiban ülök, alszom vagy fellépek. Ebből nem sok anyag születik. Ha nem hagynak nekem időt picit magamra, elvonulni, nyaralni, piacra járni, akkor elfogyok. Amúgy is aranyszabály nálunk, hogy amit elmondunk a tévében, azt máshol többé már nem vesszük elő. Tegnap lement a tévéműsor, a Lovardába pedig úgy megyek, hogy azt már nem mondom, s a szívem szakad meg érte. Kicsit be is vagyok parázva, hogy mivel állok majd elő csütörtökön, de biztos előadok valamit, csak nehéz az, hogy ami elhangzik a tévében, azt ki kell törölnöm az agyamból, holott rengeteg munka volt vele. Ez ilyen humoristabetegség.

HAON: A közönség szeretetét talán abban is le lehet mérni, hogy már saját rajongói klubod van.

Kiss Ádám: Meg vannak bolondulva a fiatalok, klubot, honlapot üzemeltetnek, ahol találkozót szerveznek, képeket tesznek fel, megbeszélik, milyen volt a műsorom. Nagyon aranyosak. Ha Britney Spearsnek van rajongótábora, akkor a Dumaszínháznak is miért ne lenne. Ezeken a fórumokon azt a visszajelzést is kapjuk, hogy van végre nézhető műsor a tévében, amiért érdemes fennmaradni.

HAON: Megnőtt a népszerűséged a hölgyek között is…

Kiss Ádám: Boldog párkapcsolatban élek másfél éve. Nem mondom, hogy nem nézem meg a lányokat, meg jól is esik, ha odajönnek gratulálni, de le fog ez csengeni szerintem. Most én vagyok a legfiatalabb, én képviselem ezt a „modern srác” vonalat a műsorból, de tudok a rajongókkal bánni, s a barátnőm is tudja lassacskán kezelni.

HAON: Volt egy kis autód, amit Jézuskának kereszteltél el, s nemrég még eladó volt. Mi lett a sorsa?

Kiss Ádám:Jézuska már el van adva, felszállt a mennyekbe. Donor lett, vagyis alkatrész, tehát halála után is nagy szolgálatot tesz, rengeteg Jézust segít a továbbéléshez.

–Sz. L.–

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában