Helyi közélet

2008.05.21. 16:09

Nem vették a kamerák a fegyveres rablást…

<p>Stabil, ugyanakkor sérüléséből fakadóan továbbra is súlyos, életveszélyes a meglőtt pénzszállító állapota. Eközben lehetséges, hogy a rendőrség hiába várja a biztonsági kamerák felvételeit…</p>

Stabil, ugyanakkor sérüléséből fakadóan továbbra is súlyos, életveszélyes az állapota annak a 46 éves pénzszállítónak, akit hétfő este lőtt mellkason egy rabló a debreceni Malompark üzletközpont hátsó bejáratánál.

A Napló Szentgyörgyi Jánostól, a Kenézy-kórház sajtóreferensétől úgy értesült, hogy a pénzszállítón csütörtökön hasi műtétet végeznek el, mely során a bennmaradt lövedéket is kiemelik. A férfit különösebb szóváltás nélkül lőtte le egy fekete ruhás, pisztolyos támadó.

Ő és társa elmenekültek, jelenleg is keresik őket.
Eközben lehetséges, hogy a rendőrség hiába várja a biztonsági kamerák felvételeit…

– Sajnos úgy néz ki, hogy egy technikai malőr miatt a kamerák nem rögzítettek hétfőn este. Nem csak a rablást nem vették fel, hanem nagyobb időtartam hiányzik – tudtuk meg Sipos Józseftől, az üzletközpont üzemeltetési igazgatójától. Hozzátette: szakembereik dolgoznak még a problémán, hátha mégis sikerül megmenteni valamilyen képkockát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában