Helyi közélet

2008.05.15. 16:58

Motorosverseny Debrecen belvárosában!

<p>Debrecen - Rendhagyó motorosversenyt rendeznek szombaton 9 órától Debrecen belvárosában. Ezúttal a forgalomban, a KRESZ-szabályok teljes betartásával kell helyt állni!</p>

Rendhagyó motorosversenyt rendez szombaton 9 órától Debrecen belvárosában a Közlekedés Biztonságáért Alapítvány.

A lényeg: míg korábban ügyességi pályákon tették próbára a motorosok tudását, ezúttal a forgalomban, a KRESZ-szabályok teljes betartásával kell helyt állni. Az győz, aki a Sumen utcai Gulyás Pál Kollégiumtól induló, és a kiskörút egy részét magába foglaló útvonalon a legkevesebb hibát véti, majd jól tölti ki a célban kapott közlekedési tesztet.

A résztvevők sebességét traffipax-szal mérik, igaz, a túl nagy gázzal ezúttal csak hibapontok szerezhetők, pénzbüntetés nem. A kereszteződésekben a Nemzeti Közlekedési Hatóság vizsgabiztosai figyelik majd árgus szemekkel a kétkerekűeket.

A leggyorsabb és persze egyben legszabályosabb versenyzőket kisebb motoros ajándékokkal jutalmazzák. Jelentkezni a helyszínen lehet!

RaL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában