Helyi közélet

2008.05.24. 13:28

Megtalálták a Tiszában eltűnt egyik lány holttestét

<p>Megtalálták annak a 15 éves lánynak a holttestét, aki még vasárnap merült el a Tiszában az Egyeki kompkikötőnél.</p>

13:30

Megtalálták annak a 15 éves egyeki lánynak a holttestét péntek délután, aki május 18-án tűnt el a Tiszában. Az egyeki önkéntes tűzoltóságtól úgy értesültünk, hogy a gyerekre az eltűnése helyétől 16-18 kilométerre bukkantak rá civilek, egy Tiszaörvény és Tiszaszőlős közötti csónakkikötőnél.

A lányholttestét már azonosították a szülők. A gyerek négy társával tartózkodott a parton, amikor papucsát elvitte a víz. Utána ment a habokba, ám a hirtelen mélyülő vízben elmerült. Két fiú segítségért futott, ketten pedig megpróbálták kimenteni – sikertelenül.

 

RaL 

 

12:00

Pénteken este Tiszafüred közelében egy helyi lakos bukkant a holttestre, kilométerekre attól a helytől ahol elmerült - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Vezendi Jánosné, a Hajdú Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

 

A lány vasárnap társaival fürdeni ment a Tiszára. A rendőrség adati szerint akkor merült el a folyóban, amikor a papucsát elsodorta a víz és utánament, hogy kiszedje.

Ugyanaznap Tiszabecsnél is elmerült a folyóban egy 13 éves lányfürdőzés közben. Őt még mindig keresik.

 

Kapcsolódó anyagok:

  • Egyek: két társa próbálta menteni
  • Elnyelt a Tisza egy 15 éves lányt Egyeknél
  • Papucsa miatt nyelte el a Tisza?
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában