Helyi közélet

2008.05.24. 09:17

Ékszerekkel teli táskát loptak Pallagon

<p>Ékszerekkel teli női táskát loptak el egy autóból, míg a tulajdonosa, egy édesanya, beadta a gyerekét az óvodába Pallagon. A rendőrség közreadta az ékszerek rajzait.</p>

Ékszerekkel teli női táskátloptak el egy autóból, míg a tulajdonosa, egy édeaanya, beadta a gyerekét az óvodába – értersültünk a rendőrségtől. A bűncselekmény április 14-én reggel 7.20 és 7.35 között történt Pallagon.

A károsult az intézményhez közeli Manninger utcán állította le autóját. Csak néhány percet töltött odabenn, ám a tettesnek ennyi is elég volt, hogy betörje a jobb első ablakot, s kiemelje az ülésen hagyott válltáskát. A személyi iratokon kívül jelentős összegű készpénz és értékes aranyékszerek voltak benne.

 

Aranyak

Így egy fehérarany fülbevaló, áttetsző cirkónia kövekkel díszítve, egy Nina Ricci ékszeróra, karlánccal, 18-18 brillel díszített számlappal, egy 18 karátos stilizált medál, valamint egy 18 karátos, 15 milliméter széles, alul nyitott női gyűrű, domborított antik női portréval.

A rendőrség kéri, hogy jelentkezzen, akinek az elmúlt időszakban megvásárlásra kínálták az ékszerek valamelyikét vagy bármi érdemit tud a lopásról. Bejelentéseiket a debreceni rendőrkapitányság bűnügyi osztályán tegyék meg: személyesen a Budai Ézsaiás utca 4. szám E épület földszinti 19-es irodában, telefonon az (52) 516–400/2688-as számú melléken. Az ingyenes 107-et, 112-őt szintén hívhatják.

 

Ne feltűnően!

A hatóság ismételten arra figyelmeztet, hogy még a legrövidebb időre se hagyjunk az autóban jól látható helyen értéket, még napszemüveget se! Ha a rádiósmagnónk kivehető, vigyük magunkkal vagy vegyük le az előlapot. A táskákat, csomagokat lehetőleg ne feltűnő helyen pakoljuk a csomagtartóba, ugyanis a tolvajok egy csoportja pont erre vár a nagy bevásárlóközpontok parkolójában…

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában