Helyi közélet

2008.05.21. 07:58

Iwiw, és ami mögötte van

<p>Gyűjtsd a kapcsolatokat, attól leszel menő. Vajon hány ismerősömnek kell lenni az iwiwen, hogy népszerűnek számítsak?</p>

Tegye mindenki a szívére a kezét: minden iwiw-es ismerősünket személyesen ismerjük? Most ne számoljuk ide az ilyen-olyan idióta klubokat, sztároknak létrehozott ál-adatlapokat.

Ugye, hogy nem. Pszichológiai tanulmányt lehet írni róla, hogy mi visz rá egyeseket arra, hogy ismeretleneket jelöljenek be. Tényleg, mi lehet az oka? Társkeresés céljából tennék? Nem hinném, hiszen az ilyen új ismerősök után áhítozó emberkék túlnyomórészt lányok, 13-17 év közöttiek, és igencsak bőséges információ nyerhető róluk az adatlapjukból: "imádom a barinőmet; cejiezm a cejelmemet" .

Az elsőt még viszonylag könnyen meg tudtam fejteni, mit jelent. Kifejlődött egy furcsa embertípus, aki a szmájlik világában él, és személyes kapcsolatai rovására terjeszti ki a saját maga által létrehozott cyber-világát.

Na, de miről is beszélek itt, amíg ezt a pár sort "papírra vetettem", folyamatosan chat-eltem a kolléganőmmel, aki tőlem egy méterre ül...

  • Az iwiw legalján
  •  

     

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában