Helyi közélet

2008.05.16. 18:36

Egyet a közönségnek, egyet a kritikusoknak…

<p>Cannes – A nagyérdemű nem panaszkodhat, de a kritikusok sem, mert az eddigi sajtóvetítések alapján elég jónak mondható a mezőny.</p>

A közönség igazán nem panaszkodhat. A Kung-Fu panda című rajzfilmet, amit hamarosan Magyarországon is láthat a közönség, elkísérte Dustin Hoffman, az örök mókamester Jack Black és a várandósan is bámulatosan csinos Angelina Jolie, akik a hangjukat kölcsönözték a filmhez. Angelina Jolie mellől ezúttal sem hiányozhatott férje, Brad Pitt sem, aki még a sajtókonferenciára is elkísérte nejét. Tavaly mindenki Angelina aggasztó soványságáról beszélt, most viszont nem győzik dicsérni, mennyire kivirult a színésznő a terhessége alatt. A sajtóirodából jövet pedig arra lettem figyelmes, hogy egy pólóba, baseballsapkába öltözött férfi körül támad kisebb felhajtás. Nem is csoda, hiszen Danny Glover próbált észrevétlenül beosonni a Fesztivál Palotába, de az éles szemű közönség azonnal kiszúrta és körülvette a színészt, aki jobb híján csak mosolygott, és szerény derűvel válaszolgatott rajongói kérdéseire.

A kritikusok se panaszkodhatnak, mert az eddigi sajtóvetítések alapján elég jónak mondható a mezőny, annak ellenére, hogy a megrázó erejű, drámai alkotások dominálnak. Korai persze még ilyesféle következtetéseket levonni, de az tény: itt mindenki megtalálja a magának való szórakozást és a szájíze szerinti filmeket.

– Váró Kata Anna –

Cannes, 2008. május 16.

Kapcsolódó anyagok:

  • Aktuális, de nem éppen vidám nyitófilm
  • Cannes: Ki gondolná, hogy egykor döcögősen indult…
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában