Helyi közélet

2008.04.04. 06:39

Ütötték-rúgták Debrecen belvárosában

<p>Debrecen - Idős férfit raboltak ki március 29-én – azaz a múlt szombaton – Debrecen belvárosában. A földre rántották, körbe vették, s ütötték-rúgták a tettesek.</p>

Idős férfit raboltak ki március 29-én – azaz a múlt szombaton – Debrecen belvárosában.

– Délután négy és öt óra között a Varga és Holló János utca közötti járdán sétálgatott a 76 éves áldozat, amikor három fiatalember előzetes szóváltás nélkül megpróbálta kirángatni a kezéből a táskáját – tájékoztatott Szőke Bernadett rendőrségi szóvivő.

Mint elmondta, a férfi nem engedett, mire a földre rántották, körbe vették, s ütötték-rúgták. A táskában semmi különösen sem találtak, ezért távoztak, méghozzá a Petőfi tér irányába (a Varga utca felől érkeztek).

A földön fekvő idős emberhez egy nő hívott mentőt, de azután távozott.

A rendőrség szemtanúk jelentkezésére vár, illetve mindazokéra, akik bármi érdemit tudnak a bűncselekményről.

A sértett segítségére siető nőre különösen számítanak. Jelentkezni a debrecenirendőrkapitányság E épületében lehet: személyesen a Budai Ézsaiás utca 4. szám alatt, a földszinti 1-es irodában, telefonon az (52) 516–400/2292-es melléken. Az ingyenes 107-et, 112-őt szintén tárcsázhatják!

Újabb késelés: az áldozat egy hajdúdorogi tinilány

Ismeretlen tettes szúrt oldalba egy 16 éves lányt kedden késő este Hajdúdorogon egy Agyag utcai családi ház udvarán. A sérült szerdán már jobban volt. A kést ki kellett operálni a testéből.  

Leszúrtak egy fiatalt Debrecen belvárosában

Életveszélyesen megszúrtak egy fiatalembert vasárnapra virradóan Debrecen belvárosában. A rendőrség hétfőn még – a nyomozás érdekére hivatkozva – semmilyen információt nem volt hajlandó adni az esetről.  

Már román területen van a késelő fiú

A gyermek átadása húsz perccel korábban lezajlott, mint ahogyan arról az előzetes tájékoztatás szólt.   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában