Helyi közélet

2008.04.10. 06:44

Ön szerint mit szeretnek az emberek a cirkuszban?

<p>Debrecen – Néhány napig a városunk vendége a Magyar Nemzeti Cirkusz. Megkérdeztük a járókelőket, ön szerint mit szeretnek az emberek a cirkuszban? <DIA alt="Debrecenben a Magyar Nemzeti Cirkusz 2008.04.09." height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Debrecenben_a_Magyar_Nemzeti_Cirkusz_2008_0/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Debrecenben a Magyar Nemzeti Cirkusz 2008.04.09." src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/flv-magyar-nemzeti-cirkusz-debrecen-1_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/flv-magyar-nemzeti-cirkusz-debrecen-2_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/recent/flv-magyar-nemzeti-cirkusz-debrecen-3_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/cirkusz-megkerdeztuk-debrecen.wmv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /></A></p>

Rossz a világ és ez a fajta kikapcsolódás legalább vidámságot csempész bele. Én gyerekkoromban nagyon szerettem, de ma már állatkínzásnak tartom.

A gyerekeknek azonban érdekes, meg kell mutatni, én is elvinném az unokáimat, ha szeretnének cirkuszba menni.
Veress Krisztina
tanár

A mai feszült életben – gondolok itt a gazdaságira és egyéb területekre is– az emberek azon részének, akik elmennek, kikapcsolódást, felüdülést nyújthat. A rohanó hétköznapokban megérdemelnek az emberek egy kis vidámságot. A gyerekeknek élményszámba megy.
Szabó József
szellemi szabadfoglalkozású

Olyan régen voltam – van már talán harminc éve –, hogy nem is emlékszem milyen. Szerintem azért kedvelik az emberek, mert élő előadás, megtapasztalják, hallják, érzik. Egy idő után megunják a sok tévénézést, ahol nem lehet átélni a dolgokat. A gyerekeknek külön élmény.
Szabó Béláné
nyugdíjas
A cirkuszi előadások egy könnyed kikapcsolódást jelenthet a családoknak. Közös program, melyen nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek is nagyon jól érezhetik magukat.

Szerintem a ritkasága miatt különleges, hiszen csak akkor láthatjuk, ha a városba jön. Van egy varázsa.
Hamar Renáta
hallgató

A nagy, színes sátorban az előadások változatosak és szórakoztatóak. A gyerekeknek a legérdekesebb, hiszen nekik még újdonság, de a felnőttek is szívesen nézik például az artistákat. Az élő állatok, a színes ruhákban tetszelgő fellépők jópofák.
Antal Zsolt
üzletkötő

  • Debrecenben a Magyar Nemzeti Cirkusz
  • Debrecenben a cirkusz
  • Cirkusz érkezett Debrecenben
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában