Helyi közélet

2008.04.15. 14:36

Ön milyen emlékeket őriz az általános iskoláról?

<p>Debrecen - Közeledve a tanév végéhez, megkérdeztük a debrecenieket, hogy milyen érzésekkel gondolnak vissza általános iskolás éveikre, melyek azok az emlékek, amiket szívesen felidéznek. <dia width="900" height="700" alt="Megkérdeztük: milyen emlékeket őriz iskolájáról? 2008.04.15."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Megk_rdezt_k__milyen_eml_keket___337_riz_is/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Megkérdeztük: milyen emlékeket őriz iskolájáról? 2008.04.15." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/flv-megkerdeztuk-gyerek-iskola-debrecen_flv.flv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A></p>

Nagyon kedves tanáraim voltak, jó emlékek élnek bennem az általános iskoláról.1956-ban végeztem, tavaly volt az ötven éves évforduló, szerencsére sokan el tudtak jönni, jó volt emlékezni.
Radics Juliánna
nyugdíjas
Amikor fiatal voltam, még nem volt minden településen iskola, így a miénkben sem. A gyerekek gyakran gyalog, vagy biciklivel jutottak el a szomszédos faluba, ahol a tanítás zajlott. Minket lovas kocsival vittek.
Zsupos Jánosné
nyugdíjas

Én három általános iskolába is jártam, mert mindegyiket bezárták. Mire végre beilleszkedtem volna, vagy jó közösséggé vált volna az osztály, újra másik helyen, más emberek közt találtam magam.
Tóth Krisztina
hallgató

Ami elsőre eszembe jut, hogy megszűntették a technikaoktatást, és helyette informatikát vezettek be, aminek nem örültünk. Az osztálytársakkal nem tartom a kapcsolatot, mert hatodik után iskolát váltottam.
Varga Levente
épületburkoló

Nem nagyon emlékszem már. Azt viszont tudom, hogy nagyon jól éreztem magam, iskola előtt és után is kijártunk a játszótérre, később, pedig ellógtunk az utolsó óráról, hogy hazaérjünk, mire a Dragon Ball kezdődik.
Mazsi Csaba
magánzó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában