Helyi közélet

2008.04.24. 15:09

Miért szereted az interaktív táblát, ha szereted?

<p>Debrecen – A Karácsony Sándor Általános Iskolában jártunk, ahol a gyerekek alsó tagozatban már több órán az interaktív tábla segítségével tanulhatnak. Megkérdeztük tőlük, miért szereted az interaktív táblát, ha szereted? <dia width="900" height="700" alt="Megkérdeztük: interaktív tábla 2008.04.24."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Megk_rdezt_k__interakt_v_t_bla_2008_04_24_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Megkérdeztük: interaktív tábla 2008.04.24." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/flv-megkerdeztuk_interaktiv_tabla_flv.flv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A></p>

Vannak rajta különös és érdekes dolgok. Több órán is használjuk őket, például matek és olvasás órán. Jobban tetszik így a tanulás, mint a tábla nélkül. A kedvencem, mikor állatkákat kell a gonolatbuborékhoz párosítani.
Szabó Dóra
1. osztályos tanuló

Nekem nagyon tetszik, nem olyan mint ahogy régen tanultuk bizonyos a tantárgyakat. A feladatok között van olyan, mikor össze kell kötni szavakat, képeket. Az azért tetszik, mert van olyan vonal is, amely mosolyokból áll.
Pály Levente
2. osztályos tanuló

Tetszik az interaktív tábla, mert együtt dolgozunk a segítségével. Sokkal jobb ezzel tanulni, mint a régi munkafüzetekben, mikor csak egy sima táblázatot kellett kitölteni. Itt képek is vannak és izgalmas az egész.
Mező Bence
2. osztályos tanuló

Szeretem az interaktív táblát. Sokat tanulunk a segítségével, mert hasznos. Szórakoztató és könnyebben lehet tanulni a segítségével. Az összekötéses feladatok a kedvenceim, mikor az egymáshoz illőt kell megtalálni.
Cocos Alexandra Petra
3. osztályos tanuló

Könnyebb a tanulás a táblával. Szeretünk rajta dolgozni és sokszor is használjuk bizonyos órákon. A kedvenc feladattípusom, mikor egy betű tűnik elő egy pörgethető táblán és azzal kell szavakat mondani.
Vezendi Vanessza
3. osztályos tanuló

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában