Helyi közélet

2008.04.28. 07:08

Megkérdeztük: Mi a véleménye az utcai „táblaerdőről

<p>Az utca emberét arról kérdeztük, mi a véleménye a városban elhelyezett reklámtáblák "erdejéről". <dia width="900" height="700" alt="Megkérdeztük: Mi a véleménye a táblaerdőről? 2008.04.28."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Megk_rdezt_k__Mi_a_v_lem_nye_a_t_blaerd__33/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Megkérdeztük: Mi a véleménye a táblaerdőről? 2008.04.28." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/megkerdeztuk-tablaerdo.wmv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A></p>

Egyrészt jónak tartom, mivel így sok mindenről tájékozódhatunk. Vannak azonban hátrányai is, sokszor még a közúti táblákat is eltakarják az utak mentén elhelyezett hirdetések. Jobban kellene figyelni arra, hová helyezik el azokat.
Varjú Ferenc
munkanélküli

Ez a rengeteg hirdetőtábla teljesen elcsúfítja a belvárost. Nekem a villamosokon elhelyezett hirdetés is sok, még az üvegeket is teljesen beborítják velük. A színes hirdetések viszont feldobják az embert, jobb lesz tőlük a hangulata.
Balogh László
hallgató

Mindenképpen jónak találom a hirdetéseket, mivel így könnyen tudomást szerezhetünk arról, hogy milyen lehetőségeket kínálnak számunkra. A belvárosban sok ember fordul meg, ezért az itt elhelyezett táblák nagyon hatékonyak lehetnek.
Ártyim Márió
menedzser

Helytelennek tartom a rengeteg fali, és egyéb üres felületen elhelyezett hirdetést, mivel azok elcsúfítják a város köztereit. Ezek mellett az sem elhanyagolható, hogy ezeket egy rövid idő után el kell majd távolítani, az pedig munkával jár.
Botos András
nyugdíjas

Olyan helyeken kellene elhelyezni a hirdetőtáblákat, ahol nem csúfítják a városképet, mondjuk a külvárosban, ahol például a vonatból kitekintve tájékozódhatunk. Nem szerencsés a belváros szépségeit eltakarni.
Gliczei Jánosné
nyugdíjas

Előzmény:

  • Vége a debreceni reklámtábla erdőnek
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában