Helyi közélet

2008.04.02. 09:17

Ami a lakásvásárláshoz kell

<p>Debrecen – Az ötödik debreceni Lakásvásár jó lehetőség az érdeklődőknek és a komoly vásárlóknak is. Egy város életében elengedhetetlen fontosságú, hogy a befektetők és a polgárok számára is vonzó legyen.<BR /></p>

Ennek legjobb módja, ha fejleszti az infrastruktúrát és nagy volumenű beruházásokat valósít meg; de meg kell találnia a megfelelő fórumot ezek bemutatásához.

Erre is jó helyszín az ötödik debreceniLakásvásár a hét végén, mely idén a Kölcsey Központban várja az érdeklődőket. Mint ahogyan minden évben, idén is standot állít Debrecen, de ez más lesz, mint az eddigiek.
– Szakértő segítségével bárki megtekintheti, mit építhet a telkére az internetes szabályozási terv segítségével – ismertette Kováts Ákos főépítész a sajtótájékoztatón.

 A látogatóknak továbbá lehetőségük lesz, hogy egy helyen megismerjék a piaci árakat; nemcsak az új építésű, hanem a használt lakások tekintetében is. A Lakásvásár célját legjobban mottója fejezi ki; itt 2 nap alatt megtalálja otthonát. Vagy legalábbis kevesebb időt kell majd a szükséges információk keresésével tölteni, hiszen az ingatlanközvetítőkön kívül a lakásfinanszírozásban érdekelt bankok kihelyezett ügyfélszolgálatai is az érdeklődők rendelkezésére állnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában