Helyi közélet

2008.03.13. 06:22

Zárják le éjjel a Nagytemplom mögötti emlékparkot Debrecenben?

<p>Debrecen - Tervben van, hogy rehabilitálnák a Nagytemplom mögötti emlékparkot, ám éjszakára zárhatóvá tennék azért, hogy a vandálok ne tudjanak kárt tenni benne. Megkérdeztük, mi erről az emberek véleménye. <DIA width="650" height="690" alt=""><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Nagytemplom_m_g_tti_eml_kpark_lez_r_sa_2008/index.shtml , SERIE ,650,690)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Nagytemplom mögötti emlékpark lezárása 2008.03.12." src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/Megkerdeztuk-fuveszkert-debrecen.wmv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /></A></p>

Ha felújítják, utána egyáltalán nem lenne rossz ötlet lezárni, mert akkor nem rongálnák meg, hiszen amit tönkre tesznek, annak nagy részét éjszaka csinálják.
Fodor Valéria
tanuló

Örülök, hogy felújítják, mert nekem a főtérről hiányoznak a fák. Az, hogy éjszakára bezárnák, jó és rossz is. Jó, mert nem mennek be a hajléktalanok, de rossz, mert a szabadság iránti igényünket sérti.
Takács Tamara
oktatásszociológus

Jó lenne, ha felújítanák, mert mindenképpen értékes része a városnak. Szerintem senkit nem zavarna, ha estére lezárnák. Attól még megközelíthető lenne minden, ami körülötte van.
Simorkáné Nagy Ilona
virágkötő

Remek ötlet, mert úgy gondolom este egyébként sem sokan mászkálnak arra. Nem látom akadályát, miért ne lehetne körbe keríteni és éjszakára bezárni.
Nagy Nóra
titkárnő

Örülök, hogy felújítanák, és a körbekerítés sem rossz ötlet, de úgy gondolom ennek ellenére aki akar, az úgyis bemegy, bemászik oda éjszakára.
Diószegi Nóra
tanuló

  • Lesz térfigyelõ! De mikor?
  • Debreceni séta: Balthazártól az Apollóig
  • A béke szigete lesz a debreceni Nagytemplom mögött
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában