Helyi közélet

2008.03.30. 08:56

Jön a digitális a televíziózás!

<p>Debrecen - Jövő hétfőn elindul a UPC digitális televíziós szolgáltatása Debrecenben. Az új techológia minden bizonnyal nagy hatással lesz a tévézési szokásokra, hiszen a nézők megállíthatják és visszatekerhetik a digitális csatornák egy-egy adását.</p>

Jövő hétfőn elindul a UPC digitális televíziós szolgáltatása Debrecenben. Az új techológia minden bizonnyal nagy hatással lesz a tévézési szokásokra, hiszen a nézők megállíthatják és visszatekerhetik a digitális csatornák egy-egy adását, ha például lekésnek egy hírről, gólról, jelenetről.

A cég szakemberei a vételhez egy úgynevezett mediabox-ra

cserélik le a háztartásokban lévő eddigi analóg dekódert, ezért az ügyfelek számítsanak rá, hogy a következő hetek során keresni fogják őket. A jelenlegi programválasztékon túl 20 új csatornát kínálnak.

A műsorok rövidített tartalma, kezdési időpontja a fotelből, elektronikus műsorújságon keresztül nyomon követhető lesz. Könnyen beállítható majd a gyerekzár, illetve eldönthetjük, hogy az adásokat eredeti nyelven, vagy felirattal nézzük.

A UPC a meglévőn túl új ügyfélszolgálati irodát is nyit a városban: április 7-től, mégpedig a Füredi út 59. szám alatt.

Kapcsolódó anyagok:

  • Világméretű digitális könyvtár
  • Lassan beköszönt a digitális televíziózás
  • A világ legnagyobb tv-jét mutatta be a Panasonic
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában