Helyi közélet

2008.03.05. 18:09

Frankfurti leves másfél millióért - egyeki nyertes

<p>A Legyen Ön is milliomos című játékban másfél millió forintot nyerő Szalai Erika büszke arra, hogy általa Egyek nevét is megismerhette az ország. &#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/flv-SzalaiErika4_flv.flv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /> &#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/flv-SzalaiErika5_flv.flv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /> &#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/flv-SzalaiErika3_flv.flv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" />&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/flv-SzalaiErika2_flv.flv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /></A>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/flv-SzalaiErika1_flv.flv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /></A></A></A></A></p>

Egyek – Február végén egy hajdú-bihari fiatal lányért izgulhattak a kvízműsor kedvelői, a nézőket és a műsorvezetőt egyaránt elbűvölő, tűzről pattant egyeki hölgy másfél millió forintot nyert.

A harmadéves főiskolai hallgató még október végén jelentkezett a műsorba, mint mondta, nem is a lehetséges nyeremény vonzotta, hanem arra vágyott elsősorban, hogy egy olyan művelt emberrel játszhasson, mint Vágó István.

Három hétig mindennap kvíz kérdésekkel készült, amelyikre nem tudta a választ, azt kijegyzetelte és megtanulta. A sikeres válogató után, januárban került be a műsorba, ahol a leggyorsabbnak bizonyult a sorkérdések megválaszolásában.
- Itt óriási szerencsém volt, mert olyan, focitémájú, kérdésekre adtam meg a válaszok helyes sorrendjét, amihez hozzá sem tudtam szagolni –meséli nevetve.
De aztán egyre előrébb jutott a kérdések során, bár a tét mind nagyobb lett, de a kamerák nem hozták zavarba, Erika szerint a sok szavalóverseny, amin részt vett, leszoktatták a lámpalázról. Az utolsó, másfél milliót érő kérdés így szólt: melyik a frankfurti leves egyik összetevője?
- Mivel ez az egyik kedvenc ételem és számtalanszor megfőztem már, így a kérdés föltevésének pillanatában teljesen megnyugodtam. Tudtam, ezt meg fogom válaszolni, itt volt másodjára szerencsém.
Erika egyébként virágkötőként dolgozik és létrehozott Egyeken egy hiphop-tánccsoportot, ahol gyerekeket oktat.

Minden mozdulatán, gesztusán látszik, hogy imád emberek közt lenni, lételeme a „pörgés” és tele van tervekkel: szeretne minél több nyelvet megtanulni és majdan idegenvezetőként dolgozni.

Azt is hozzá tette, hogy nagy terve a műsorba visszatérni és még több felkészüléssel ennél is nagyobb sikert elérni.
A mostani nyereményéből egy laptopot vásárolt, hiszen erre már rég óta vágyott, a fennmaradó összeget pedig befektette.
- Végül csak annyit szeretnék még mondani, hogy minden fiatalnak azt ajánlom, hogy ragadják meg a telefont és jelentkezzenek a műsorba, ha kedvet éreznek hozzá, mert az én példám is mutatja, hogy egyáltalán nem lehetetlen bejutni! Csak akarni kell és merni.
-T.N.-

  • Vágó István hadat üzen a boszorkáknak
  • Vágó, Uri Geller, istenhit, szavahihetõség
  • Vágó Istvánt zaklatták!
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában