Helyi közélet

2008.02.29. 06:19

Ötmilliót hozott a miniszter Nádudvarrra

<p>Nádudvar - Hiller: "Ahol összefogás van, ott a kormány minden erővel (sok pénzzel) igyekszik segíteni". Hiller István találkozott az iskola pedagógusaival is.</p>

A következő két és fél évben 57 milliárd forint értékű iskolafelújítási és iskolaeszköz-beszerzési projekt zajlik az országban - jelentette be Hiller István oktatási miniszeter Nádudvaron, ahová a 12 tantermes iskola, valamint a már szeptembertől használatban lévő kollégium átadására érkezett csütörtök délután. A 480 millió forint címzett támogatással megvalósult beruházást az összefogás országos példájának nevezte a tárcavezető, aki beszélt a pedagógusok munkájának fontosságáról, annak javadalmazásáról.

"Akik többet vállalnak, jobban meg kell becsülni" - fogalmazott Hiller István. A miniszter 5 millió forintot hozott "ajándékba" a megújult iskolának. Javasolta, a pénzt olyan dologra fordítsák, amelyből nem csak az iskola tanulói részesedhetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában