Helyi közélet

2008.02.26. 12:07

Drágábbak lesznek a zöldségek az új debreceni piacon?

<p>Debrecen - Nemcsak a kofákat, de a vásárlókat is érinti a csütörtöki költözés. Kíváncsiak voltunk, hogy a magasabb bérleti díjak Önök szerint hatással lehetnek-e majd az árakra is. <dia width="650" height="690" alt=""><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Dr_g_bbak_lesznek_a_z_lds_gek_az__j_piacon_/index.shtml , SERIE ,650,690)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Drágábbak lesznek a zöldségek az új piacon? 2008.02.26." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/flv-Megk%C3%A9rdezt%C3%BCk%20piac_flv.flv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A></p>

Biztosan drágábbak lesznek. Úgy tudom az asztalokért az új piacon 30.000 forintért indult a licit, már ez sem reális, fix ár kellett volna. Ezeket a kiadásokat biztosan be fogják építeni az árakba. Amúgyis nagyon sokat is késik az új piac.
Ölveti Józsefné, nyugdíjas

Elképzelhetőnek tartom, hogy nőnek majd az árak, de nem sokkal, mert különben nem lesz kereslet. De a magasabb bérleti díjakat és a többletköltségeket a kofáknak is be kell majd hozniuk valahol, és szerintem csak így tudják megoldani.
Bertalan Gyula, benzinkutas

Drágább lesz a hely és a rezsi is emelkedni fog, így biztosan drágulni fognak az áruk is. A vásárlókon fog visszaütni a változás, és szerintem emiatt majd a forgalom is vissza fog esni egy időre. Az inflációról pedig, már jobb nem is beszélni.
Dr. Durkó Mátyásné, nyugdíjas

A zöldségek és a gyümölcsök is drágábbak lesznek, de, hogy mennyivel az majd a jövőhéten kiderül. Sok pénzbe kerülnek az asztalok, a raktár bérlet is nagyon magas, arról nem is beszélve, hogy a parkolásért is külön kell fizetnünk.
Nagyházi István, eladó

Holtbiztos, hogy nőni fognak majd az árak, ha egyáltalán végre átadják a piacot. Én már ebben sem bízom. A csodapalotát meg kell majd fizetni, szerintem akár 30 százalékkal is emelkedhet majd egyes termékek ára.
Erdőháti Tibor, nyugdíjas

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában