Helyi közélet

2007.12.07. 11:30

Vonatdobálás Kaba közelében

<p>Kaba - Kamaszok dobáltak meg kővel egy személyvonatot csütörtök délután Kaba közelében. A fiúkat elkapták a rendőrök. Garázdaság miatt indult eljárás ellenük.</p>

Két fiú kővel dobálta meg egy személyvonat kocsiját csütörtök délután, s betört egy ablak - közölte pénteken Vezendi Jánosné, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

Kis híján agyonvertek egy férfit Hosszúpályiban

A férfi sérülései életveszélyesek voltak.
A rendőrök rövid időn belül elfogtak egy 18 éves fiatalembert, akit gyanúsítottként hallgattak ki, majd őrizetbe vettek. A fiú elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A Hajdú-Bihar megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.









Az őrnagy beszámolója szerint senki sem sérült meg. Igaz, abban a szerelvényben nem volt utasok. A közelben tartózkodók látták merre futottak a dobálók. A rendőrök el is fogták a bűncselekménnyel gyanúsítható két fiút, akik kihallgatásuk során elismerték a dolgot.

Mint mondták, a vonat kerekére céloztak, nem akarták betörni az ablakot. A 15 és 16 éves elkövető ellen garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a rendőrség.

 


Kapcsolódó anyagok:
  • Megszökött a debreceni pszichiátriájáról
  • Jogerősen is bűnös Virág László
  • Elsőbbségadás helyett karambol
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában