Helyi közélet

2007.12.20. 20:54

Ömlött a víz az utcában a karambol után

<p>Senki sem sérült meg abban a balesetben, amely csütörtökön este történt Debrecenben a Gépész és a Csáthy utcák kereszteződésében, ahol két személyautó karambolozott. <dia width="850" height="630" alt="Ömlött a víz az utcában a karambol után 2007.12.20"><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/_ml_tt_a_v_z_az_utc_ban_a_karambol_ut_n_200/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Ömlött a víz az utcában a karambol után 2007.12.20" /></a></dia></p>

Információink szerint az egyik jármű a Csáthy utcán haladva, a kereszteződéshez érve nem adott elsőbbséget a neki balról haladó járműnek és összeütközött vele, majd az egy tűzcsapot is kidöntött ezután.

A vízművek szakemberei a helyszínen elzárták a vizet, de a hiba elhárításáig jó néhány házban szünetelt a vízszolgáltatás. A baleset részleteit még vizsgálja a rendőrség.

Kapcsolódó cikkek:

- cZZs -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában