Helyi közélet

2007.12.20. 11:51

Kamion karambolozott személygépkocsival

<p>Báránd - Eddigi információink szerint 4 könnyű sérültje lett annak a balesetnek, amely ma reggel fél kilenc körül történt a 42-es főúton Báránd külterületén. <dia width="850" height="630" alt="Kamion és személygépkocsi ütközött 2007.12.20"><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Kamion__s_szem_lyg_pkocsi__tk_z_tt_2007_12_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Kamion és személygépkocsi ütközött 2007.12.20" /></a></dia></p>

A két román honosságú jármű azonos irányba haladt Románia felé, amikor a kamion szabályosan előzni akarta a személygépkocsit.

Ám a sofőr valami ütközésszerűt érzett és lévén, hogy látóterének holtterébe tartózkodott a Daewoo, csak lassított. Majd mikor az előtte pörgő autót észrevette, erőteljes fékezésbe kezdett, de már nem tudta úton tartani a szerelvényt.

A személyautó, 4 utassal a baloldali árokba borult, míg a teherjármű a jobb oldali árokban állapodott meg.

A kamion sofőrnek nem lett baja, de a Daewoo-ban ülőket a mentősök a berettyóújfalui kórházba szállították.

Kb egy óra hosszára a főutat lezárták. Jelenleg a forgalom félpályán halad a kamion mentéséig. A baleset körülményeit még vizsgálja a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában