Helyi közélet

2007.12.10. 06:23

Egy másik bajnokcsapat is triplázásra készül

<p>Debrecen – A Tankcsapda rajongóinak mindenképp a Főnix Csarnokban a helye a jól ismert napon, december 29-én: utána májusig sehol sem lehet majd látni-hallani élőben az ország első számú rockbandáját. Sőt, még azután sem gyakran.</p>

Ugyanis a fiúk a 2009-ben megünneplendő húszesztendős jubileumra készülnek majd: annak az évnek a tavaszára várható az új stúdióalbum.

Bődületes hagyomány

De az még odébb van. Fejes Tamás, Lukács László, Molnár Levente (és mindenki, aki segít nekik) jelenleg az év végi, nyolcállomásos Elektromágnes-koncertkörút kellős közepén járnak, s az előttük álló bulik közül kettő nem akármilyen: az egyik a budapesti Petőfi Csarnokban lesz, a másik pedig hazai pályán, a Főnixben. A debreceni arénában immár harmadjára készül hatalmas koncertet adni a banda, a bődületes telt házzal zajló 2004-es és 2006-os estek után.

Mint Bakó Csabától, a zenekar sajtófelelősétől értesültünk, az idei évzáró koncerten jó néhány meglepetésre is számíthatnak azok, akik esetleg az idei fesztiválokon találkoztak a Tankokkal: a műsor egészen már lesz, mint nyáron.

A legutóbbi album kihagyhatatlanná érett, húzós dalai, illetve a klasszikusok mellett néhány réges-régen nem játszott dal is szerepel majd az est repertoárján. A kellő és változatos ráhangolásban sem lesz hiba: a kőkemény muzsika rajongóinak a székesfehérvári Mangod, Inc., a kellemes-igényes rockra kíváncsiaknak pedig a Kowalsky meg a Vega produkciója szolgál bemelegítésül a Tankcsapda előtt.

Kedvezményes jegyek

Egy hete zajlik a jegyárusítás a december 29-ei nagy „tornára”. Mint megtudtuk, érdemes idejében gondoskodni a belépőkről, hiszen már most igen erős az érdeklődés; a tapasztalatok szerint kiválóan „pörög” az internetes jegyrendelés is. Nem árt tudni: a Hajdú-bihari Napló előfizetői a lap székházában kedvezményes áron juthatnak belépőkhöz, korlátozott számban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában