Helyi közélet

2007.12.05. 13:13

Böjte Csaba a Svetits Szent Kereszt Kápolnájában

<p><P>Debrecen-Az általa létrehozott gyermekmentő szervezet célja az Erdélyben embertelen körülmények között, sokszor az éhhalál szélén tengődő gyermekek felkarolása. <BR /></P></p>

Advent első hetének péntekén DévárólBöjte Csaba atya érkezik Debrecenbe, a Szenta Anna utcai Svetits Intézetben található Szent Kereszt Kápolnába.
Az atya 17 órától gondolataival és tanúságtételével fogja segíteni az adventi felkészülést. MInden érdeklődőt szeretettel várnak.

Böjte Csaba  ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója. Az általa létrehozott gyermekmentő szervezet célja az Erdélyben embertelen körülmények között, sokszor az éhhalál szélén tengődő gyermekek felkarolása.
Böjte Csaba és munkatársai áldozatos munkájának köszönhetően mára már több száz gyermek nevelkedik az intézmény valamely otthonában, megmenekülve a mérhetetlen nyomor jelentette kilátástalan sorstól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában