Helyi közélet

2007.11.27. 12:07

Jól van, és folytatja az éhségsztrájkot

<p>Debrecen – Két hete éhségsztrájkol Nagy Attila debreceni orvos, közíró, s mint keddi közleményében tudatja: jól van, és folytatja a demonstrációt.</p>

Mint írta, mindaddig, amíg mindennapi orvosi munkavégzését nem befolyásolja az éhezés. Nagy Attila két ok miatt vonta meg magától az ételt; így tiltakozik az egészségügyhelyzete és a debreceni 2-es villamos tervezett – Dózsa György úti – nyomvonalaellen.

Kifejtette: újabb írás, könyv megjelentetésére készül, mivel hisz a gondolat, az igazság és az íráserejében. S mint megjegyezte, gondjaink az Európai Unióig vezetnek. „Az egészségügyi biztosítás bombaüzlet, a Nemzeti Fejlesztési Terv pedig csak nevében nemzeti. A leigázást feltartóztatni két módon lehet.
Frontális ellenállással vagy rést ütni valahol. Az utóbbihoz segítene a debreceni 2-es villamos tervezett nyomvonalának a megbuktatása, ami alattomosan, beláthatatlan városromboláshoz vezet és nem javít, hanem a város közlekedésének végső tönkretételét eredményezi” – jelentette ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában