Helyi közélet

2007.11.18. 10:15

Báloztak a gyerekekért

<p>Nyíracsád – Családias hangulatú jótékonysági bált rendezett november 17-én a nyírségi községben tevékenykedő Jövőnk Reménységei alapítvány.</p>

A Kiss Józsefné pedagógus vezetésével működő alapítvány tehetséges helyi gyermekek sport, művészeti és tanulmányi munkáját támogatja, így a hagyomány szerint

évenként megrendezésre kerülő jótékonysági estet is úgy szervezik, hogy a szülők a gyerekekkel együtt vehessenek részt.

A vacsorával, tombolával egybekötött táncos mulatságnak az általános iskola aulája adott otthont, a műsor pedig természetesen jövőnk reménységei, a gyerekek produkcióiból állt össze.

A bál minden évben addig tart, amíg a gyerekek bírják, ezért aztán a felnőttek idén is rophatták még éjfél után a táncot.

Fellépők: Kovács Bence, Kovács Bianka, Szabó Henrietta Magyar Norbert formációs tánc, Verdes Bence népdal, Bálega Vivien, Barna Dóra, Gégény Liza, Gulyás Evelin, Jakab Anett, Kedves Flóra, Rózsa Evelin Szabó Henrietta-modern tánc, Barna Dóra, Gugg Bernadett, Gulyás Evelin, Moczok Stella, Nagy Dóra, Rózsa Evelin-hipp-hopp, bemutatkozott Tóth Gábor úszó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában