Helyi közélet

2007.10.30. 16:37

Sting trombitása a Kölcseyben

<p>Chris Botti, Sting világszerte elismert trombitása is muzsikál a Főnix Kht. őszi-téli programjai során – tudtuk meg Makrai Balázs ügyvezetőtől.<BR /><A href="http://apps.haon.hu/download/hbntippek/k_lcsey_program_osz-tel.pdf"><IMG height="10" src="http://www.haon.hu/sysres/sites/haon/pics/icons/download.gif" width="9" border="0" /><B>Kölcsey Központ őszi-téli programjai</B></A></p>

A keddi sajtótájékoztatón a következő két hónap programjairól hullott le a lepel. A Kölcsey Központ kulturális rendezvénysorozata 17 programmal várja látogatókat. A változatos események között igazi kuriózumokkal, hazai és külföldi hírességekkel is találkozhatunk. Nem egy külhoni akad köztük, aki nagyívben kikerüli a fővárost és kizárólag a debreceni közönséget szórakoztatja.
Elsőként a Szépség és fájdalom című kiállításon bolyonghatunk a Kölcsey kiállító termében, ahol Goya, Blake és Kondor műveit mutatják be december 2-ig. November tizedikén a családok csipkedhetik magukat, hiszen ezen a szombaton Kéri Kitti gyerekszínháza foglakoztatja a kisebbeket. Ám a felnőttek sem lehet oka panaszra: este héttől már a IV. Országos Hastáncfesztiválon kémlelhetik a ringó csípőket.
A szervezők szerint a színházkedvelőknek sem kopik fel az álla. Hernádi Judit és Gállfi László mosoly – és könnyfakasztó levél-drámája immáron nem csak a főváros közönségét szórakoztatja.

A két hónapos programarzenálon többek közt fellép még: Karen Carrol és a Mississippi Grave Diggers; Sharreie Williams és zenekara, Dee Dee Bridgewater s Milan Project, Vásári Tamás és Tunyogi Henriett, Koncz Zsuzsa, Szentpéteri Csilla, a Virginia State Gospel Choir és nem utolsó sorban St. Martin is. Jegyek rendezvénytől függően 800 és 6900 forint között válthatóak az ismert jegyirodákban.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában