Ügyeleti hírek

2024.04.12. 09:46

Tűzesetekhez és megdőlt fához is siettek a tűzoltók csütörtökön Hajdú-Biharban

A debreceni tűzoltók mellett a berettyóújfalui, a püspökladányi, de még a nyíradonyi egységeket is be kellett vetni.

Haon.hu

Melléképület lángolt Nagyrábén

Forrás: katasztrófavédelem

Egy melléképület égett teljes terjedelmében Nagyrábén, a Liszt Ferenc körúton, csütörtökön – közölte portálunkkal a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A püspökladányi és a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók vonultak, akik három vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat. A tűz a főépületre nem terjedt át. A lakóházban egy három fős család élt, egy felnőttet a mentőszolgálat kórházba szállított.

Szabadtéri tűz volt Tetétlenben, a Hunyadi utcában csütörtökön. A nádas égett ötven négyzetméteren. A püspökladányi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet. 

Egy halom fatuskó égett csütörtök délután Nyíradonyban, a Bokrétás utcában. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Bocskaikertben, a Vadkacsa közben egy nagy fa veszélyesen megdőlt. A debreceni tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el azt – olvasható a közleményben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában