Sziréna

2024.02.03. 18:06

Továbbra is súlyos a Diószegi úti baleset sérültjének állapota

A beteg állapotáról szombaton kértünk újabb tájékoztatást.

Haon.hu

A balesetben hatan sérültek meg

Forrás: Napló-archív

Ahogy arról csütörtökön beszámoltunk, súlyos baleset történt kora reggel a Diószegi úton, amelyben összesen hat ember sérült meg: két gyermek és egy felnőtt súlyosan, míg egy másik gyermek és két felnőtt könnyebben.

Szombaton ismét megkerestük a Debreceni Egyetem M. Tóth Ildikó Sajtóközpontját, amely 18 óra előtt az alábbi tájékoztatást adta:

A 2024. február 1-én Debrecenben a Diószegi úton történt baleset helyszínéről a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Kenézy Gyula Campusára szállított felnőtt sérültet továbbra is a DE KK traumatológiai osztályán ápolják, állapota súlyos.

A két súlyosan sérült gyerek állapotáról a szülők kérésére már a baleset napján sem adhattak ki információt.

Egy gyerek nem volt bekötve

A vármegyei rendőr-főkapitányság pénteki közleménye alapján megírtuk, hogy a helyszínre először egy körzeti megbízott páros ért oda, Lévai Erika r. törzsőrmester egy földön fekvő, láthatóan súlyosan megsérült kislánynak segített, akit azonnal elsősegélyben részesített.

Mint írták, a helyszínelés és a beszerzett információk alapján kijelenthető, hogy a kilencéves kislány nem volt bekötve az autóban, és az ütközés erejétől repült ki az járműből.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában