Összefoglaló

2024.01.20. 10:40

Két autó karambolozott Sámsonban – két embert kórházba szállíottak

Szén-monoxid-mérgezés gyanúja és kidőlt fák miatt is riasztották a hajdú-bihari tűzoltókat pénteken.

Haon.hu

A Kossuth úton történt a balset

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

Pénteken egy három méteres fa az úttestre dőlt a debreceni Vág utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kézi erővel távolították el a fát – tudatta összefoglalójában a katasztrófavédelem.  

Egy személyautó motortere füstölt pénteken Debrecenben, a Monostorpályi úton. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Szén-monoxid-érzékelő adott le jelzéseket egy fürdőszobában, Biharkeresztesen, az Alkotmány utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók vonultak, akik méréseket végezték, melyek kimutatták a mérgező gáz jelenlétét. A házban egy gázkazán működött, azt ideiglenesen kizárta a szolgáltató a rendszerből. Az épület más módon fűthető maradt. A ház lakóját a mentőszolgálat kórházba szállította.

Egy huszonöt méteres fa egyik nagy ága lehasadt, és a közúti forgalmat veszélyeztette Debrecenben, az Ady Endre úton. A debreceni hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétrán át motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

Két autó ütközött össze Hajdúsámsonban, a Kossuth úton péntek délután. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik átvizsgálták, és áramtalanították a járműveket. A mentőszolgálat két embert kórházba szállított.

Nagyhegyes közelében egy nagy fa az úttestre dőlt. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltó kéziszerszámokkal távolították el a fát.

Egy társasházi lakásban adott le jelzéseket egy szénmonoxid-érzékelő a debreceni Tőzsér utcában, péntek délután. A debreceni hivatásos tűzoltók méréseket végeztek. A mérések alapján szén-monoxid került a levegőbe. A tűzoltók átszellőztették a lakást, a gázszolgáltató ideiglenesen kizárta a gázkazánt és a gázbojlert a rendszerből. Az eset során senki sem sérült meg.

Négy autó ütközött össze péntek délután a Debrecen és Mikepércs közötti úton. A debreceni hivatásos tűzoltók vonultak, akik átvizsgálták a járműveket és áramtalanították azokat. A mentőszolgálat két embert kórházba szállított.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában