Ügyeleti hírek

2023.12.15. 07:56

Árokba csapódott autóhoz és kigyulladt flakonokhoz rohantak a hajdú-bihari tűzoltók

A rendőrség több baleseti helyszínen is intézkedtek.

Haon.hu

Forrás: Napló-archív

Kidőlt egy tíz méteres fa, és teljes útzárat képezett csütörtökön kora hajnalban Hajdúszoboszló közelében a 4805-ös számú főúton. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el a fát - olvasható a katasztrófavédelem ügyeleti összefoglalójában. 

Árokba sodródott, majd egy fának ütközött egy személygépkocsi Ebesen, a Szepes tanya közelében csütörtökön délelőtt. Az autóban hárman utaztak, közülük egy ember beszorult. A debreceni és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltókat riasztották a balesethez. Az egységek feszítővágó berendezés segítségével kiszabadították a roncsban rekedt utast, akit a mentőszolgálat utastársaival együtt kórházba szállított.

Olajos flakonok égtek egy használt olaj tárolóban tegnap este Debrecenben, a Haláp utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a tüzet.

Körözött személyekre csaptak le

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában öt személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök - írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány hét személyt fogott el, közülük két főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, négy embert a velük szemben érvényben lévő körözés alapján, míg egy külföldit az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

A rendőrök kilenc személyt állítottak elő, ebből három főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés négy esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában