Összefoglaló

2023.12.08. 08:29

Balesetekhez, kigyulladt autóhoz és garázstűzhöz siettek a hajdú-bihari tűzoltók

Kidőlt fa miatt is riasztották az egyenruhásokat csütörtökön.

Haon.hu

Teljes terjedelmében lángolt egy autó Nagyhegyes közelében csütörtök este

Forrás: Tóth Imre

Egy tíz méteres nyárfa az útteste dőlt Nagyhegyes külterületén, akadályozta forgalmat, ezért azt a balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrésszel kivágták – olvasható a katasztrófavédelem összefoglalójában.

Egy tizenöt négyzetméteres garázsban autóalkatrészek és szerszámok égtek csütörtök délelőtt Bihartordán, a Rákóczi utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók kiérkezésére a tüzet a tulajdonos már oltotta, és egy gázpalackot is kivitt az épületből. Az egység hőkamerával átvizsgálta a garázst, és egy vízsugárral az utómunkálatokat végezte el.

Forrás: Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Négy autó ütközött össze a debreceni Balmazújvárosi úton csütörtökön. A debreceni hivatásos tűzoltók két autót áramtalanítottak, a mentőszolgálat pedig egy embert kórházba szállított.

Teljes terjedelmében lángolt egy autó Nagyhegyes közelében. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Forrás: Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
Forrás: Tóth Imre
Forrás: Tóth Imre

Egy személyautó és egy busz ütközött össze Püspökladány közelében, a Bányász utca és a Szigetsor utca kereszteződésében. A város hivatásos tűzoltói átvizsgálták, és áramtalanították a járműveket. A balesetben senki sem sérült meg.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában