Sziréna

2023.11.17. 11:10

Összehangolt akció: egyeki és csegei embercsempészeket vettek őrizetbe a rendőrök – videóval

Az ügynek nincs vége, nem kizárt, hogy a jövőben bővülhet a gyanúsítotti kör.

Haon.hu

A KR NNI vizsgálja, hogy a bandának még hányan és pontosan kik lehettek a tagjai

Forrás: police.hu

Összehangolt akció keretében a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály Illegális Migráció Elleni Osztályának nyomozói a hajdú-bihari rendőrökkel és a KR rendészeti állományával közösen november 6-án Egyeken és Tiszacsegén elfogtak két férfit – tudatta a police.hu közlésében.

A 35 éves M. Zsolt és a 47 éves Ny. Mihály a gyanú szerint 2022-ben a hazánkba illegálisan bejutott migránsokat a szerb határról autókkal szállították Nyugat-Európába. Az otthonaikban tartott kutatás során a rendőrök több olyan eszközt foglaltak le, melyek tárgyi bizonyítékul szolgálnak az ügyben.

Forrás: police.hu

A KR NNI nyomozói előállították a két férfit, embercsempészés bűntettével meggyanúsították, majd bűnügyi őrizetbe vették őket, és kezdeményezték letartóztatásukat. Az ügynek koránt sincs vége, a KR NNI vizsgálja, hogy a bandának még hányan és pontosan kik lehettek a tagjai. Így nem kizárt, hogy a jövőben bővülni fog a gyanúsítotti kör. 

Forrás: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában