Összefoglaló

2023.11.27. 08:04

Karambol az M35-ösön: szalagkorlátnak ütközött egy autó

Hajdúböszörmény közelében történt a baleset.

Haon.hu

Forrás: Illusztráció / Napló-archív

Szalagkorlátnak ütközött egy autó vasárnap délután Hajdúböszörmény közelében, az M35-ös autópályán. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltóakt riasztották, akik átvizsgálták, és áramtalanították a járművet – olvasható a katasztrófavédelem összefoglalójában.

Több faág is veszélyeztette a közúti forgalmat Hajdúszoboszlón, a Hóvirág utcában, ezért a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltókat értesítették. Az egység létrán keresztül motoros láncfűrésszel levágta az ágakat.

A rendőrök 27 személyt állítottak elő

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában négy személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amik könnyű sérüléssel végződtek – tudatta a police.hu összefoglalójában.

A szolgálatot ellátó állomány 16 személyt fogott el, közülük 12 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, négy embert pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök 27 személyt állítottak elő, ebből 11 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 14 esetben történt.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában