Összefoglaló

2023.10.04. 08:30

Egy mezőgazdasági vontató és egy autó ütközött össze Komádinál – egy ember kórházba került

Mérgező gáz miatt és tűzesetekhez is riasztották a hajdú-bihari tűzoltókat.

Haon.hu

Forrás: illusztráció / shutterstock

Bejelzett a szénmonoxid-érzékelő egy debreceni lakásban, a Simonyi úton éjszaka. Az érzékelő egy nyílt égésterű vízmelegítő mellett volt. A debreceni hivatásos tűzoltók méréseket végeztek, melyek igazolták a szén-monoxid jelenlétét a levegőben, ezért átszellőztették a lakást. A gázszolgáltató ideiglenesen a vízmelegítő kizárását végezte el – olvasható a katasztrófavédelem összefoglalójában.

Tűz keletkezett egy lakatos műhelyben Hajdúnánás külterületén kedd délelőtt. Az épület szűrőegysége és tizenöt négyzetméteren a tető égett. A hajdúnánási és a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltókat riasztották, kiérkezésükre az ott lévők a tüzet megfékezték. A tűzoltó egységek az épület szerkezetét és a szűrőházat hűtötték vissza egy vízsugárral.

Raklapok és fahulladék égett Debrecen külterületén, a Dalmi utcában. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Este Komádi külterületén egy mezőgazdasági vontató és egy személyautó ütközött össze. A komádi önkormányzati tűzoltók vonultak, akik átvizsgálták, és áramtalanították a járműveket. A mentőszolgálat egy embert kórházba szállított.

A rendőrök 15 személyt állítottak elő

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyek közül egy halálos kimenetelű balesetben egy ember vesztette életét, kettő pedig súlyos sérüléssel végződött – tudatta a rendőrség öszsefoglalójában.

A szolgálatot ellátó állomány 11 személyt fogott el, közülük öt főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy embert a vele szemben érvényben lévő körözés alapján, öt külföldit pedig az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

A rendőrök 15 személyt állítottak elő, ebből hat főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 10 esetben történt.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában