Sziténa

2023.10.03. 12:50

Rosszul sikerült ismerkedés: két férfit is meglopott Debrecenben a 42 éves nő – videóval

Egyikőjüktől pénztárcáját, a másik férfitól a telefonját szerezte meg, a bíróság elrendelte az asszony letartóztatását.

Haon.hu

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett és más bűncselekmények elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt vette őrizetbe

Forrás: police.hu

A gyanúsított szeptember 15-én késő este szólította le a férfit, akinek szexuális szolgáltatást ajánlott. A rendőrség keddi közlése szerint a 35 éves férfi visszautasította ezt, de a nő nem tágított mellőle, zaklatta, tapogatta, miközben a férfi zsebéből kilopta a mobiltelefont. A sértett azonban észrevette, és szóvá tette a dolgot, amiből heves vita lett. A nő nem akarta visszaadni a készüléket, gázspray-vel arcon fújta alkalmi ismerősét, aki ezt követően azonnal értesítette a rendőrséget. 

A járőrök két órán belül elfogták az asszonyt, előállították a kapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A cipőjébe elrejtett mobiltelefon is előkerült.

A nő másnap egy 54 éves férfinak kínált szexuális szolgáltatást a Nagyerdő környékén, aki felvette autójába. A téglási lakos a légyottot követően vette észre, hogy pénztárcája eltűnt. A tárcában iratai voltak, amit később az intézkedő rendőrök megtalálták az erdőben. A hatóság előtt már eddig sem ismeretlen asszony elfogása és előállítása ebben az esetben is megtörtént. A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett és más bűncselekmények elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt vette őrizetbe, és előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására, amit a Debreceni Járásbíróság elrendelt.
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában