Tragédia

2023.10.12. 11:58

Halálos baleset Görbeházánál! Kamionok és kisbusz ütköztek az M3-as autópályán

Az autópálya 181-es kilométere közelében teljes útlezárás van.

Haon.hu

Az ütközés következtében további két kamion is egymásba ment

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

Kamionba hajtott egy kisbusz az M3-as autópálya 181-es kilométerénél, a Budapest felé vezető oldalon, Folyás település és Hajdúböszörmény között – tudatta a katasztrófavédelem csütörtök déli közlésében. Az ütközéstől további két kamion is egymásba ment. A hajdúnánási, a hajdúböszörményi és a tiszaújvárosi hivatásos tűztolók vonultak ki a műszaki mentéshez, és áramtalanították a kisbuszt. 

A társegységek is a helyszínen dolgoznak, ahova a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is elindult. Az érintett területen teljes útlezárás van.

A rendőrség közleményében azt írja,

a balesetben a kisteherautó utasa olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrök teljes széllességében lezárták az autópálya balesettel érintett szakaszát. Az arra közlekedők Hajdúnánás és Balmazújváros irányába tudnak kerülni. 

A balesetről az Országos Mentőszolgálat munkatársaitól is érdeklődtünk, akik elmondták, a Debreceni Mentésirányítás 2 helikoptert és 3 mentőegységet riasztott az esethez. A baleset következtében egy férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy nem lehetett megmenteni, sajnos a helyszínen életét vesztette. Egy férfit könnyebb sérülések miatt láttak el a helyszínen, akit stabil állapotban szállítottak Baleseti Sebészetre.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában