Előadás

2023.09.13. 12:52

Előtérben az online csalások: lakossági fórumot rendezett a hajdúnánási rendőrség

Haon.hu

Forrás: police.hu

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság munkatársai „Digitális biztonság az online térben elkövetett csalásokkal szemben” címmel rendezett lakossági fórumot szeptember 11-én délután. A Bocskai Filmszínházban megtartott rendezvényen Szólláth Tibor, Hajdúnánás polgármesterének köszöntője után Csősz Krisztián rendőr alezredes, megbízott rendőrkapitány üdvözölte a vendégeket, írta közleményében a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A police.hu hírében olvasható, hogy a rendezvényen Bak István rendőr alezredes és Molnár István rendőrőrnagy tartottak részletes előadást a csalásokról, azok megelőzési lehetőségeiről. Később a meghívott vendégek is bemutatták a különböző elkövetési módszereket, majd számos prevenciós tanáccsal látták el a jelenlévőket. A fórumon az OTP Bank részéről Fekete Zoltán kiemelt bankbiztonsági operációs tanácsadó, Béresné Takács Marianna, a K&H bank területi vezetője, és Zsanda Edina, az Erste Bank fiókvezetője vett részt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában