Örömhír

2023.09.02. 18:34

Ezúttal a hajdú-bihari kutató-mentők kaptak óriási segítséget

Számos alkalommal segített másokon az alakulat, most ők éreznek hálát.

Haon.hu

Jelentős segítséget kapott az alakulat

Forrás: Facebook / Hajdú Speciális Kutató-Mentő Egyesület

Örömhírről számolt be a Hajdú Speciális Kutató-Mentő Egyesület szombati Facebook-posztjában. Mint írják, csaknem tíz éve segítenek bajba jutott embereken, családokon, eltűnt személyek megkeresésében vagy épp viharkárok elhárításában, ám ezúttal jelentős segítséget kapott az alakulat.

Az egyik feladatuk során találkoztak Harangi Emillel, a Metal-Sheet Kft. tulajdonosával, aki – miután megtudta, hogy az egyesület tagjai önként, ellenszolgáltatás nélkül teszik a dolgukat – felajánlotta a támogatását.

– Elmondtuk neki, hogy nagy szükségünk van egy olyan tárolóra, ahol télen is tudjuk tárolni a tűzoltó szerünket, a hidegtől és az időjárás viszontagságaitól védve felszereléseinket. Sajnos olyan pályázaton, amiből meg tudnák ezt építeni, nem is indulhatunk. Pár napon belül ott voltunk a telephelyükön, és még mindig hihetetlen számunkra, de még aznap leszállították nekünk egy 64 négyzetméteres épülethez kellő 120 milliméter vastag thermopanel mennyiséget – írták a bejegyzésben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában