Összefoglaló

2023.09.25. 07:11

Mérgező vegyszer szabadult fel egy debreceni házban, a mentőket is ki kellett hívni

Klórgáz miatt riasztották a tűzoltókat a Simonyi útra. Katasztrófavédelmi hírek vasárnapról.

Haon.hu

Forrás: illusztráció / Napló-archív

Egy autó hajtott le az útról Debrecen külterületén, a 33-as számú főútnál vasárnap. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járművet. A mentőszolgálat az autó vezetőjét kórházba szállította, számolt be ügyeleti összefoglalójában a vármegyei katasztrófavédelem.

Egy munkagép és egy személyautó ütközött össze Nagyhegyes külterületén. A balmazújvárosi önkormányzati és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket, és megszüntették a forgalmi akadályt. A mentőszolgálat a személyautó egyik utasát kórházba szállította.

Debrecen és Hosszúpályi között kidőlt egy fa. amely akadályozta a forgalmat, ezért a debreceni tűzoltók kivágták azt. 

Háromszáz körbála égett Hortobágyon vasárnap. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók és a hajdúszoboszlói hivatásos egység két vízsugárral oltotta a lángokat, hogy azok ne terjedjenek tovább. A beavatkozást több munkagép is segítette.

Szalagkorlátnak ütközött egy autó Hajdúböszörmény közelében, az M35-ös autópályán. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. Személyi sérülés nem történt.

Medencekarbantartásához használt vegyszer szabadult fel egy családi házban a debreceni Simonyi úton. A debreceni hivatásos tűzoltók méréseket végeztek, majd az erős klórgáz miatt ventilátorral átszellőztették az épületet. A ház egyik lakóját a mentőszolgálat kórházba szállította.

Megcsúszott, majd felborult egy autó Debrecen közelében, a 4814-es számú főúton. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik átvizsgálták a járművet és kézi erővel kiemelték az egyik sérültet. A mentőszolgálat a jármű három utasát kórházba szállította.

Teljes terjedelmében égett egy autó Debrecenben, a Szoboszlói úton vasárnap este. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral fékezték meg a lángokat. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában