Ügyeleti hírek

2023.09.24. 09:21

Árokba borult gépjárművekhez riasztották a tűzoltókat szombaton

A lánglovagok bajbajutott kisállatokat is megmentettek.

Haon.hu

Forrás: MW-archív

Gyökerestől elborult egy fa szombaton a debreceni Lóskúti út mellett. A város hivatásos tűzoltói gépezetes tolólétrán át motoros láncfűrésszel vágták ki a fát, írta közleményében a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Nagyhegyes közelében, a 33-as számú útról egy autó lehajtott és az árokba borult. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók átvizsgálták az autót és a helyszínt biztosították.

Szombat délután egy garázs tetején lévő lemezek közé szorultak kismacskák, ezért riasztották a debreceni hivatásos tűzoltókat, a debreceni Sas utcába. Az egység dugólétrán át kéziszerszámokkal mentette ki az állatokat, akik nem sérültek meg.

Kaba közelében egy mezőgazdasági vontató és egy autó ütközött össze, majd a személygépkocsi az árokba hajtott és a tetején állt meg. A kabai önkéntes és a püspökladányi hivatásos tűzoltók átvizsgálták, áramtalanították a járműveket és az autót a kerekeire állították. A mentőszolgálat három embert kórházba szállított, zárta összefoglalóját a katasztrófavédelem.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában