Sikeres mentés

2023.09.15. 12:41

Nyolcadik emeleti lakásából kilógó férfihez siettek a debreceni rendőrök – videóval

Az esetről Balogh Tamás őrmester beszélt.

Haon.hu

Balogh Tamás őrmester mesélt az esetről

Forrás: Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság Facebook-oldala

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai bátorságukról és elhivatottságukról tettek tanúbizonyságot, ugyanis egy 8. emeleti lakás erkélyén keresztül tartották a kezénél fogva azt a férfit, aki végezni akart életével – olvasható a hajdúsági kapitányság Facebook-oldalán. 

Az esetről Balogh Tamás őrmester mesélt egy videóban, aki elmondta, a rádióban értesítették őt és társát, hogy Debrecenben egy férfi kapaszkodik kifelé a 8. emeleti lakásának erkélyéről, ugyanis öngyilkos akart lenni.

– Rögtönöznünk kellett, de folyamatosan az járt a fejemben és a kollégáméban is, hogy muszáj megmenteni a férfit. Amikor rggel felvettem az egyenruhát, nem gondoltam, hogy a nap végére egy ilyen intézkedést tudhatunk magunk mögött, ahol egy ember élete szó szerint a mi kezünkben volt, és sikeresen meg tudtuk menteni – mondta Tamás.

Bárki kerülhet olyan krízishelyzetbe, amelyet külső segítséggel tud átvészelni. Ha ön is úgy érzi, hogy segítségre van szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévőknek fenntartott, ingyenesen hívható 06 80 820 111-es telefonszámot!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában