XII. Országos Balesethelyszínelő verseny

2023.09.14. 11:28

Az ország legjobbjai között a hajdú-bihari rendőrpáros

XII. Országos Balesethelyszínelő versenyen dobogós helyezést értek el a hajdú-bihari rendőrök.

Haon.hu

Pénzes István rendőr törzszászlós és Tisza Dénes rendőr főtörzsőrmester a harmadik helyen végzett a XII. Országos Balesethelyszínelő versenyen

Forrás: FB, magánarchívum

Két egymást követő évben is Győr-Moson-Sopronban szolgálatot teljesítő rendőrök lettek az év legjobb baleseti helyszínelői, így a 2023-as versenynek Győr adott otthont. A háromnapos megmérettetésen elméleti és gyakorlati feladatokat is meg kellett oldaniuk a vármegyei kapitányságok legjobb rendőrpárosainak. A gyakorlat során négy helyszínen, változatos eseteknél kellet bizonyítaniuk a résztvevőknek: volt vasúti, valamint kerékpáros baleset, illetve menekültekkel kapcsolatos intézkedés is – derült ki a kisalföld.hu beszámolójából. 

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság rendőrpárosa Pénzes István rendőr törzszászlós, rendőrségi tanácsos és Tisza Dénes rendőr főtörzsőrmester a harmadik helyen végzett a XII. Országos Balesethelyszínelő versenyen. Gratulálunk!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában