Összefoglaló

2023.08.12. 08:56

Kerékpár váza közé szorult egy gyerek lába Püspökladányban

A tűzoltók kiszabadították, majd a mentők kórházba szállították.

Haon.hu

A püspökladányi hivatásos tűzoltók kézi erővel kiszabadították a gyermek lábát

Forrás: illusztráció / Shutterstock

Egy hetvenöt négyzetméteres lakóépület részben, valamint a szomszédos, huszonnégy négyzetméteres tároló égett teljes terjedelmében Nagyrábén, az Aradi vértanúk útján tegnap délelőtt. A püspökladányi és a berettyóújfalui hivatásos, valamint a nagyrábéi önkéntes tűzoltók négy vízsugárral oltották el a lángokat. Az egységek a munkálatok közben egy gázpalackot kivittek az épületből.

Kerékpár váza közé szorult egy kisgyerek lába tegnap este Püspökladányban, a Zrínyi utca és az Északi sor kereszteződésében. A püspökladányi hivatásos tűzoltók kézi erővel kiszabadították a gyermek lábát, majd a mentőszolgálat kórházba szállította.

Árokba borult egy ember egy elektromos kerekesszékkel tegnap este Görbeházán, a Kolozsvári utcában. Az árokból magától ki tudott jönni, azonban a kerekesszéket a hajdúnánási hivatásos tűzoltók emelték ki. A tulajdonost a mentőszolgálat kórházba szállította.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában